Rojstvo zla!

Dogajanje na Bradavičarki je postavljeno v čas, ko je mladi Mark Neelstin postajal lord Mrlakenstein in si je izbiral Jedce smrti.
 
KazaloGalleryPortálPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovPrijavaRegistriraj se
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Klepet
Sob Avg 06 2011, 17:54 by Amon Amarth

» Prijave za Gryfondom
Pon Jul 11 2011, 19:02 by Amber O’Neill

» Metal Art Corner
Pon Jul 11 2011, 14:10 by Hermione Potter

» Prijave za Drznvraan
Pet Jun 24 2011, 19:06 by tempel weasley

» Prijave za Pihpuff
Sre Feb 16 2011, 16:12 by Melissa Morgan

» Stopnišče
Pon Jan 24 2011, 23:22 by Amon Amarth

» RPG iskalnik
Tor Jan 04 2011, 15:18 by Zara McGrady

» Trenutno poslušam...
Ned Jan 02 2011, 20:43 by Amon Amarth

» Oglaševanje
Ned Dec 12 2010, 15:27 by Jasper E. Smith


Share | 
 

 Dvobojevalski krožek

Go down 
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3
AvtorSporočilo
Ray Shadow
Profesor
Profesor
avatar

Število prispevkov : 642
Location : Spinner's End
Registration date : 10/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Ned Sep 23 2007, 08:24

Zdelo se mu je da je tudi Niccolete za trenutek razmišljala o njegovem dvoboju z Snapeom. Gotovo me podcenjuje in to je moja priložnost je pomislil a rekel ni niti besede. Nato pa se je zabliskalo in Niccolette je naredila prvo potezo.
"Protego" je zamrmral in pred njim se je pojavil močan ščit. Remus je gledal kako se je moder plamen svetlobe bližal njegovemu nevidnemu ščitu. Komaj je urok zadel ščit, pa je Remus že dvignil palico za protinapad. "Locomotor Mortis" je tokrat izrekel polglasno in iz njegov palice so švignile vrvi in se z veliko hitrostjo začele prebližovati Niccolette.
A Remus ni končal pri tem. Z rahlim gibom palice in zamrmrano besedo "Incendio" je pripravil vrvi da so zagorele. Sedaj so proti Niccolette drvele goreče vrvi, ki so v polmraku risale srhljive podobe. Zdelo se je da osvetljujejo cel oder na katerem sta se dvobojevala.
Snape ga je naučil da mora biti pripravljen na vse zato je palico še vedno držal v pripravljenosti. A tokrat ni izrekel niti besede. Prevečkrat je izgubil koncentracijo zaradi govorenja in ni želel da se to ponovi.

[ Locomotor Mortis - okoli rok in nog se zaveže vrv, Incendio - pričara ogenj ]

____________________________

Predstojnik Drznvraana
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
avatar

Število prispevkov : 622
Age : 24
Location : California
Registration date : 02/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Ned Sep 23 2007, 14:07

Remus se je njenega uroka ubranil z ščitom, nato pa ji napad vrnil. Proti njej so šinile vrvi, ki so na pol poti še zagorela. V poltemi dvorane so bile vrvi najmočnejši vir svetlobe in od daleč so izgledale, kt bi remus iz pekla priklical hudiča in ga poslal nadnjo. 'Tipično Gryfondomovsko.' je pomislila in si ogledovala bližajoče se plamene.
Temno nebo je razsvetlil blisk, ki mu je sledil veter in ji razmršil lase. Vrvi so bile od nje oddaljene le še kakšen meter, ko je naposled le dvignila palico in šepnila ''Finite Incantatem!'' Ogenj in vrvi so izginili, pa tudi Remusov ščit je sedaj popustil.
Naslednji urok, ki ga je poslala proti Remusu je izumila sama. ''Ferula!'' je s palico trznila proti Remusu. Ni poslala kakšnega hujšega uroka, saj za ta urok še ni naredila protiuroka, vendar je bil v mnogih pogledih koristen. Urok se je izoblikoval v kroglo bele barve, ki pa jo je ob ''Incendio!'' zagorela. Krogla se je bližala Remusu, ki je bil na vrsti, da odreagira.

[Finite Icantatem - konča vse delujoče uroke
Ferula - osebo/predmet v katerega je bil urok poslan obveže s povoji
Incendio - pričara ogenj]
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://www.bradavicarka.all-up.com
Ray Shadow
Profesor
Profesor
avatar

Število prispevkov : 642
Location : Spinner's End
Registration date : 10/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Ned Sep 23 2007, 17:11

Niccolete se je obranila gorečih vrvi, ki jih je Remus poslal proti njej in mu je že vrnila napad. Prvič je sliššal za ta urok zato tudi ni vedel kaj naj naredi. Ko pa je bela krogla še zagorela in drvela proti njemu je moral Remus hitro odreagirati.
Hitro je trznil z palico in rekel "Agumenti". Voda je zalila belo kroglo in jo pogasila a to krogle ni ustavilo. Še vedno je drvela proti Remusu in ta je še v drugo dvignil palico " Finite Incantatem".
Dobra kombinacija je občudojoče pomislil in s tem ciljal na Niccoletino izbero urokov. A spet je bil on na vrsti. Pomislil je kateri urok bi najbolj škodoval njegovi nasprotnici. In ko je razmišljal je prišel do sila preproste rešitve. Sam urok ni bil močan in težaven a v dani situaciji bi gotovo naredil največ škode. A nekako jo je moral najprej zamotiti. "Waddiwasi" je rekel in palico nameril proti enemu izmed stolov ter ga z gibom palice zalučal proti Niccolet. Upal je da jo bo stol zamotil tako dolgo da jo bo zadel ... "Silencio" je zakričal. Če jo bo zadel urok, ki ji bo odvzel glas bo zmaga njegova, saj smeta uporabljati samo besedne uroke in čeprav v pravem dvoboju to verjetno nebi veliko pomenilo pa je bil Remus kar ponosen da se je spomnil tega uroka. Včasih je treba tudi taktizirati so bile njegove zadnje misli ko je urok drvel proti Niccolette.


[Agumenti - pričara vodo, Finite Incantatem - konča delujoče uroke, Waddiwasi - izstreli predmet , Silencio - utiša glas na nično jakost ]

____________________________

Predstojnik Drznvraana
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
avatar

Število prispevkov : 622
Age : 24
Location : California
Registration date : 02/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Ned Sep 23 2007, 17:35

Niccole je Remusu, ko se je rešil urokov, ki tsa mu bila namenjena, pokimala. Znal je taktirati in to je bilo pohvalno. Že je pričakovala nov napad in Remus je res ni pustil dolgo čakati: proti njej sta drvela tako stol kot urok. Pozornost je preusmerila na urok, saj bi, če bi jo zadel, avtomatsko izgubila dvoboj.
''Protego!'' je pričarala ščit in se zadnji trenutek obranila pred urokom, ki bi jo lahko stal glasu in avtomatsko tudi zmage.
Pri tem pa je skoraj pozabila na stol. Ob izvajanju ščita je stopila korak naprej in sedaj jo je stol le oplazil po roki, vendar je nastala dolga praska, ki ni bila videti prav nič lepo. Zaklela je in proti stolu zaklicala ''Reducto!'' stol je razpadel po delih in sedaj je po tri dele poslala proti Remusu z ''Waddiwasi!'' ti uroki naj bi ga zmedli, nato ga je 'nagradila' še z ''Mobilicorpus!''[Protego -ustvari neviden ščit
Reducto -stvar/predmet sesuje
Waddiwasi - izstreli predmet
Mobillicorpus - človeka dvigne v zrak z glavo navzdol]
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://www.bradavicarka.all-up.com
Ray Shadow
Profesor
Profesor
avatar

Število prispevkov : 642
Location : Spinner's End
Registration date : 10/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Ned Sep 23 2007, 17:51

Remus je bil prepprosto brez besed, kako spretno se je rešila njegovega napada. Čeprav jo je stol oplazil na njej ni bilo nobenih večjih posledic in očitno mu je bila pripravljena vse vrniti z obrestmi. Prvi del stola je bil že tik ob Remusu in ta se je samo vrgel na tla saj se ga je lahko le tako izognil. Drugi del je pričakal ležeč na tleh a z dvignjeno palico "Reducto" je rekel in del stola je razneslo na majhne koščke a čutil je kako so se mu leseni delci zapikali v plašč in ga zadevali v obraz.
A prišel je še tretji del stola, na katerega je Remmus imel le nekaj trenutkov časa za reagirati. "Evanesco" je zakričal in zadnji del je izginil. Hitro se je pobral iz tal si z roko obrisal obraz in opazil sledove krvi na plašču ravno v trenutku ko ge je zadel Niccoletin drugi urok. Ni bil pripravljen nanj saj je imel preprosto preveč dela z deli stolov, ki jih je poslala nanj in tako ni opazil njenega drugega uroka.
Dvignilo ga je v zrak in tako je vesel z glavo navzdol in čutil je kako mu kri teče v glavo. Ne že spet. Ampak dekle obvlada so bile njegove misli med visenjem.
Vedel je da se dvoboj končuje in naredil je še zadnji obupan poiskus v upanju da Niccolette ne bo več pozorna, saj bo že slavila svojo zmago. Še vedno v zraku in z glavo proti tlom je nameril palico in z jasnim glasom rekel "Expelliarmus".


(Mislim da imama vsak tri poste sedaj pa naj določijo zmagovalca. )

[Reducto - sesuje stvar, Evanesco - stvar izgine, Expelliarmus - razorožitveni urok.]

____________________________

Predstojnik Drznvraana
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
avatar

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Čet Sep 27 2007, 18:09

(Imela sta zelo dober dvoboj in dobro sta pisala, čeprav sta na en post uporabila več urokov, kot je dovoljeno, saj so to trije.
A ker sta bila prvi par, vama bom še to spregledal in rezultat je precej izenačen, a vendarle me je v tem boju bolj prepričal Remus, ki je tako tudi zmagovalec, čeprav Nicollete nič kaj veliko za njim ni izostala.
Remus je tako prišel v naslednji krog in se bo pomeril proti zmagovalcu naslednjega dvoboja, saj so sedaj 4 dvoboji, tedaj bosta dva in na koncu en sam za zmagovalca.)


Vse je že nakazovalo na Nicolletino zmago, saj je Remus visel obrnjen nazdol in po glavi so mu kapljale kaplice krvi, tako da ga je Nicollete škodoželjno opazovala in se smehljala.
A ni več pričakovala Remusovega poslednjega uroka, zato jo je ta vrgel po tleh odra z veliko silo, ter ji izbil palico iz rok in je ta obležala poleg nje.
Albus je začenjal ploskati z rokami drugi so sledili njegovemu izgledu.
Naposled je stopil na oder do obeh tekmovalcem ter jima nasmejano dejal "Zelo dober dvoboj sta imela, prav zares. Sem že pomislil, da bo izenačeno in verjetno bi v resničnem spopadu tudi bilo, a tukaj so pravila taka, da izgubi tisti, ki prvi izgubi palico in to je bila Nicollete.
Torej, sedaj pa vabim kar naslednji par na dvoboj, da bomo videli, kdo bo tam zmagovalec.
Se pravi Narcisa in Jane naj prideta sem prosim."
Albus je pokazal prostor na mizi, kjer poteka bojevanje in počakal, da se učenki pripravita na boj.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://hogwarts.goodbb.net
Ray Shadow
Profesor
Profesor
avatar

Število prispevkov : 642
Location : Spinner's End
Registration date : 10/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Čet Sep 27 2007, 18:19

Remus je pristal na vseh štirih in kapljice krvi so mu še vedno kapljale iz obraza. Ko je vzdignil pogled je opazil da je Niccolette na tleh, njena palica pa leži nekaj centimetrov vstran. Z rokavom plašča si je spet obrisal krvav obraz nato pa se sprehodil do Niccolettine palice jo pobral ter jo podal proti nje "Izvrstno si se borila. Čestitam."
Predal ji je palico nato pa se odpravil iz odra nazaj k steni. Nasmeh se mu je razlezel čez cel obraz. Zmagal sem. Res da ona ni Snape a je vseeno bila več kot dostojna nasprotnica. Prišel je do stene in se naslonil nanjo. Spet se je nasmehnil Tari nato pa se osredotočil na naslednji dvoboj.
Njegova notranjost pa je še vedno plesala od navdušenja ob zmagi in seveda tudi od adrenalina, ki še vedno ni zapustil njegovega telesa.

____________________________

Predstojnik Drznvraana
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Tara Shade

avatar

Število prispevkov : 226
Location : Povsod in nikjer
Registration date : 06/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Pet Sep 28 2007, 13:49

Motrila je dvobojevalski par nekaj metrov pred sabo in navzven delovala popolnoma brezbrižno, z hladnim izrazom na obrazu. Že njena drža, prekrižane roke ter naslonjenost na steno, je izdajala, da ji je prav malo mar kaj se dogaja okoli nje in da jo bo vsak trenutek prevzela zdolgočasenost. Toda v resnici, je morala za tako podobo narediti veliko, saj jo je v bistvu celotna zadeva zelo zanimala. Le lesk v njenih očeh je izdajal, kako pozorno je dejansko spremljala dvoboj.
Kot si je mislila, sta bila oba čarovnika sposoba vihteti palico in to še bolje, kot je na začetku pričakovala. Toda motilo jo je, ker ni vedela, kateremu bi pripisala zmago. Bilo je tako neodločeno...
Narahlo je trznila, ko je Remus obvisel z glavo navzdol, zaradi uroka, ki ga je nadenj poslala Nicolette. Toda prikrito zaskrbljenost je zamenjala presenečenost. Očitno je v njem več moči kot je bilo pričakovati. Spremljala je njegovo učinkovito in dokaj enostavno reakcijo in Tara ga je nekje na tej meji začela občudovati. Čarati ga namreč še ni videla, kolikor se je spomnila. Vsaj ne na takšen način in v teh okoliščinah. Pogled je sedaj položila na Nicolette in se zastrmela vanjo. Prepričana je bila, da je Remus ranil njen ponos. Vsaj sama bi bila, če bi bila v njeni koži. Spolzgadovka se je bojevala odlično in prav lahko bi bil drug kraj ter drugi čas, kjer bi dvoboj zmagala. Ustnice je privihala navzgor. Nekako je čutila, da se ne bo končalo pri tem dvoboju. Z očmi je poiskala Remusov obraz in ga presenečeno našla naslonjenega na steni levo od nje. Ni namreč vedela, kdaj je prišel tja. Nalahno mu je pomežiknila, nato pa z nasmehom poiskala naslednji par...
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Niccolette Parkinson
Spolzgad
Spolzgad
avatar

Število prispevkov : 622
Age : 24
Location : California
Registration date : 02/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Pet Sep 28 2007, 16:01

Niccole je rahlo prikimala Remusu, se obrnila na peti in elegantno stopila z odra. Na obraz se je nadela nmevtralno masko, za njo pa je vladala zmeda čusev. Spoolzgadovska samovšečnost se je mešala z razočaranjem, ker je izgubila. Po navadi ni dopuščala napak, kot je bila ta, da se je zmage veselila pred koncem dvoboja. V mislih si je zabičala, da mpora biti odslej pozornejša, nato pa e pogled sunkovito prestravila na spolzgadovko, ki je zrla vanjo. Premerila jo je z očmi in narahlo pokimala, ter odšla do mračnega kota dvorane, od koder je imela dober razgled na prostor. Pričarala si je naslanjač in sedla vanj. Ko je ošinila Remusa ji je zloben nasmešek prekril obraz in oči so se ji zasvetile. Sama pri sebi je vedela, da nebo ostalo le pri tem. Ko v bližini ne bo nikogar, ki bi ji lahko branil uporabo nekaterih urokov, bo razplet drugačen...
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://www.bradavicarka.all-up.com
Narcissa Black (nekdanja)

avatar

Število prispevkov : 164
Registration date : 27/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Sob Sep 29 2007, 08:22

Z največjim zanimanjem je opazovala dvoboj. Na ušesa ji je prišlo, da je Lupina premagal Snape, in vsekakor je hotela izvedeti, kako dostojen nasprotnik mu je bil. Niccolettina palica je prva priletela na tla. Narcissi ni bilo po pogodu, da je Spolzgadovec izgubil proti Gryfondomovcu. Njeno čelo je bilo namrščeno in njene oči so dobile hladen pridih.
Ob ravnateljevem pozivu se je lenobno sprehodila na pisto, kjer sta malo prej stala Remus in Nicollette, ter se lenobno zazrla po dvorani in s pogledom iskala Jane. Medtem se ji je po glavi pletlo veliko misli, predvsem je hotela ugotoviti, s kakšnim nasprotnikom ima opravka. Opazila je Jane, kako se počasi pomika proti pisti, medtem pa je opazila, da je med učenci tudi Tara.
Spomnila se je dogodka pri jezeru, na Malfoya in to ji je pognalo kri po žilah, sedaj je šele postala morilske volje in komaj je čakala, da se sooči z nasprotnico. Pogled je odmaknila stran od Tare in počakala na Jane.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
avatar

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Pon Okt 01 2007, 06:10

Ker Jane sploh še ni bilo na oder in je Albus nato niti ni več nikjer opazil, je še nekaj časa mirno stal oa odru blizu Narcisse, čez čas pa se ozrl po zbranih in spregovoril "Očitno Jane ni tukaj, kar pomeni, da je med prejšnjim dvobojem zapustila dvorano, a nič hudega.
Nikjer ni določenih pravil, kdo bi se med seboj bojeval, tako da se lahko med seboj bojujejo tudi učenci istih domov."
Albus se je s svojo srebrno brado iz modrimi očmi ozrl proti Tari. "Prosim Tara, če bi ti nadomestila Jane in prišla na oder, ter se namesto nje spopadla z Narcisso.
Če se bo Jane vrnila, ji bo še vedno ostal kakšen kandidat, v to sem prepričan.
Torej " je dejal ravnatelj in dvignil glavo proti množici učencev" za ta dvoboj velja enako, kot je za prejšnjega. Smeta uporabljati le nenevarne uroke, kajti karšnakoli kletev je kazniva in bo tudi njen izvajalec temu primerno kaznovan.
Zdaj pa veselo v spopad."
Albus je po stopnicah zakorakal z odra, ter počakal na začetek bojevanja na njem.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://hogwarts.goodbb.net
Narcissa Black (nekdanja)

avatar

Število prispevkov : 164
Registration date : 27/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Tor Okt 02 2007, 06:32

Narcissa ni dočakala Jane. Verjetno se je ustrašila, je posmehljivo pomislila. Že je mislila, da je ravnatelj končal, in da lahko odide z odra, ko je poklical Taro. Obstala je in svoje oči uprla v nekaj metrov oddaljeno, dve leti starejšo Spolzgadovko. To bo težak dvoboj.
Vendar Narcissa ni imela namena stisniti repa med nogami. To, da je sama 4. letnik, Tara pa 6., je sploh ni motilo. Bila je samozavestna, da ji bo kos, četudi ne zmaga. Poleg tega jo je žgalo tudi vprašanje, kaj se plete med njo in Malfoyem. Vsekakor je bila odločena, da pokaže vse, kar zna. In tega ni bilo malo.
Sama pri sebi se je nasmehnila, ko jih je ravnatelj opomnil, da nenevarni uroki ne veljajo. Seveda, na vrsti sva dve Spolzgadovki. Čeprav je dvomila, da bo Tara vanjo strelala samo kakšne neškodljive razorožitvene uroke. Že samo misel na to je bila smešna.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Tara Shade

avatar

Število prispevkov : 226
Location : Povsod in nikjer
Registration date : 06/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Tor Okt 02 2007, 12:13

Svoj pogled je upirala v tla, ko je čakala, da dvobojevalki začneta z dvobojem, a nato se je ob omembi svojega imena zdrznila. Presenečeno je dvignila pogled ter poslušala profesorja, nato pa z očmi počasi poiskala Narcisso.
Kotički ustnic so se ji navihano obrnili navzgor. Tole bo še zanimivo...si je mislila in se zmigala na oder pred tem pa Remusu namenila še en vesel pogled. Nato se je samozavestno postavila nasproti Narcisse in kot vedno zavihala rokava puloverja. Radovedno jo je ošvrknila z očmi in se spraševala s kakšno nežnostjo ji bo postregla Spolzgadovka. Vsekakor ne z prav veliko...se je sama pri sebi zahehetala, ko je videla rahlo osovražen izraz na Narcissinem obrazu.
Sprva je Tara mislila, da bi bilo boljše, če bi se dvobojevala s kakšnim, ki ni iz njenega doma in mu pokazala par krepkih, toda tudi tole ni bilo slabo. Res, da je bila mlajša od nje, toda zaradi tega je Tara ni podcenjevala. Ravno nasprotno. Kolikor jo je do sedaj poznala je vedela, da ima dekle dovolj samozavesti, da se ji z vsemi silami odločno postavi po robu.
Napetost v Tarinem telesu je naraščala in prevzelo jo je vznemirjenje. Mora se izkazati...je bila misel vsidrana v njeni glavi. Z lesketajočimi očmi je ujela Narcissin pogled, ter narahlo sklonila glavo, kot izraz spoštovanja. Toda kaj več ni storila. Naslednji trenutek se je nekaj v njej premaknilo in milina je izginila z njenega obraza, ko je palico trdno stisnila v svojo pest. Zbistrila je misli ter čim bolj poskušala odmisliti okolico, pred sabo pa je videla samo nasprotnico...
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Narcissa Black (nekdanja)

avatar

Število prispevkov : 164
Registration date : 27/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Tor Okt 02 2007, 20:35

Tiho in zbrano je opazovala Taro, ki je prikorakala na oder. Z očmi je nevede pozorno opazovala vsak njen korak, že preden sta začeli. Tega jo je naučil oče, in to misel je imela podzavestno spravljeno globoko v sebi. Opazila je tudi, da je Tara prijateljsko pogledala Lupina, ki je bil velik prijatelj njenega preljubega bratranca. Hitro je odmislila nepomembnega Gryfondomovca in misli zopet usmerila h Tari.
Palico v roki je nežno stisnila in jo nalahno pobožala s kazalcem. 'Zdaj je čas, da pokažeš, kaj znaš,' ji je rekel glas v glavi in s hladnim pogledom se je zasukala k Tari, ki je stala njej nasproti.
V odgovor se je nalahno priklonila, vendar se hitro vzravnala.
V telesu je čutila napetost in kri ji je plala po žilah hitreje. Prepustila se je tistemu posebnemu užitku, ko je magija polzela po čisto vsaki žili njenega telesa. Bila je v svojem elementu. Še minuto nazaj ni bila prepričana v zmago, sedaj pa ji je bilo vseeno. Sedaj je obstajala samo ona in Tara, ki je stala njej nasproti. Ostalih ni videla, pred očmi je imela samo njo. Njena palica je nalahno dregetala od Narcissinega lastnega vznemirjenja.

Domnevala je, da je po bontonu, da začne mlajša, torej ona sama. Videla je, kako jo je Tara pozorno opazovala, ni ji ušlo, da je napeta vsaka mišica njenega telesa. Vse oči v dvorani so bile uprte v njiju. 'Naj vidijo, kako poteka pravi dvoboj,' si je mislila sama pri sebi.
Pa začnimo. Za ogrevanje se je odločila za preprost, a močan urok. "Impedimenta!" je vzkliknila in bleščeč, mogočen snop se je pognal iz njene palice, usmerjen proti njeni nasprotnici.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Tara Shade

avatar

Število prispevkov : 226
Location : Povsod in nikjer
Registration date : 06/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Sre Okt 03 2007, 12:56

Zelene lesketajoče oči je vztrajno upirala v svojo nasprotnico in se spraševala s kakšnim urokom ji bo postregla. Izraz na Narcissinem obrazu jo je prepričal v to, da jo vsekakor čaka močna doza za začetek. Prepričana je bila, da Spolzgadovka ne bo začela s preprosto razorožitvijo. Ne, to bi bilo preveč dolgočasno. Vsekakor je v mislih imela scenarij za kaj bolj vznemirljivega.
Zato je Tarino telo rahlo trepetalo v popolni pripravljenosti, da se obrani tistega, kar ji je Narcissa pač namenila. In telo je v trenutku reagiralo, ko so se Narcissine misli preoblikovale v besede in nadnjo poslale kletev.
Tara je samodejno zamahnila z roko in izrekla oklopni urok:"Protego." Iz palice je širila srebrno modra svetloba in izoblikovala bleščeč zid pred njo in jo obvarovala nadležnega snopa svetlobe.
Ni si mogla pomagati, da se ne bi nasmehnila nasprotnici. Igrala se je z ognjem. Sama se je odločila, da bo sprejela igro in mogoče vmes še kakšno rekla. Za boljše razpoloženje seveda.
"Pa ne, da se me hočeš že na začetku znebiti," je navihano dejala in jo žalostno pogledala. "Jaz pa sem hotela biti prijazna do tebe." Zmajala je z glavo in nežno zamahnila s palico v krogu ter razločno rekla:"Orchideous."
Naslednji trenutek se je v njeni roki prikazal ogromen šopek rož, ki je skoraj prekril njen obraz. Za njen okus sicer preveč kičast, toda zadostoval bo za manjšo zmedo.
Pogled je iznad šopka zopet prikovala na Narcisso in nadaljevala:" Vidiš, jaz pa ti celo rože pričaram."
Nasmehnila se je:" Saj veš. Ker sem pač prijazna...."
Še bolj je razpotegnila nasmeh in nato šopek vrgla proti Narcissi, toda hkrati so njene ustnice že izoblikovale naslednjo besedo:" Tarantallegra," in iz palice, uperjene v Narcisso, je že šinil svetlobni curek.
"...ter za boljše vzdušje," je dodala in pozorno opazovala Spolzgadovko...
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Narcissa Black (nekdanja)

avatar

Število prispevkov : 164
Registration date : 27/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Sre Okt 03 2007, 21:03

Hladno je opazovala potezo nasprotnice. Vsekakor jo je presenetila z izjemno močnim ščitom, ki jo je obvaroval pred njenim urokom. Uvidela je, da je Tara močnejša, kot je sprva mislila.
Brezizrazno je zrla v njen nenaden nasmeh. Torej se bosta igrali. Tudi prav.
"Znebiti? Seveda ne," se ji je potuhnjeno zarežala nazaj in jo s svojimi sivimi očmi zvito pogledala. "Dolgočasno bi bilo, če bi te že moj prvi urok onesposobil," se je nesramno namuznila in ji namenila divji pogled, ki je spremljal vsak njen gib.
Z največjim zanimanjem se je zazrla v gromozanski šopek rož. Za hipec se je zmedla, vendar ne za dolgo; ravno v pravem času je odreagirala na naslednji urok, poslan k njej. "Protego!" je zavpila ravno pravi trenutek, da se je snop isker odbil stran, ob tem pa je moč obeh urokov šopek razneslo po vsej dvorani. Cvetni listi so žalobno popadali na dvobojevalno pisto, in pričarali so naravnost dramatično vzdušje.
Postajala je vedno bolj vedre volje, dvoboj jo je začenjal zabavati.
"Jaz pa sem mislila, da že pleševa," je namuznjeno pripomnila Narcissa in se zasmejala. "Mogoče rabiš večje oči, da bi bolje videla?" Z nenadno kretnjo je zamahnila s palico, uperjeno proti njenim očem. "Engorgio!" je vzkliknila in s palice je bušnil tanek, a močan snop srebrnkastih isker in letel proti Tarini glavi, natančneje proti njenim očem. Napeto je opazovala, kaj se bo zgodilo, oči je imela na široko odprte in na obrazu ji je poplesaval divji nasmeh.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Tara Shade

avatar

Število prispevkov : 226
Location : Povsod in nikjer
Registration date : 06/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Pet Okt 05 2007, 13:07

Sloko telo je napeto držala v pripravljenosti in vztrajno upirala pogled v nasprotnico. Nato pa se je nasmehnila in za malenkost sprostila svojo držo, ko je Narcissa sprejela igro. Zvito jo je pogledala in prikimala:" Da..res bi bilo dolgočasno, če bi se me takoj znebila. Potem bi ti korakala s še bolj dvignjeno glavo, kot sicer, kar pa res ni dobra ideja. Saj bi si še vrat izpahnila. Tako da..bodi vesela, da sem še vedno tukaj."
Nasmehnila se je in zavila z očmi, ko je nasprotnica njeno zvijačo z lahkoto odpravila. Očitno ji ni do plesa...je pomislila in opazovala cvetove, ki so popadali na tla.
"Ni kaj..vzdušje vsekakor znaš pripraviti. Verjetno za moj pogreb kaj?" je mimogrede dejala in presenečeno pogledala Narcisso, ki je nadnjo poslala že naslednji urok.
Prekleto...je pomislila in se refleksno sklonila. Toda bila je delec sekunde prepozna. Urok sicer ni zadel njenih oči, toda namesto tega, je na svoji glavi začutila neznansko težo. Dvignila je obrv in z roko potipala po laseh.
O groza...je ugotovila, ko je z blazinicami prstov zatipala grivo. Toda ohranila je mirno kri in zafrkljivo rekla:"Hvala za frizersko lekcijo, toda nekako nisem zadovoljna z učinkom. Morala bi se vprašati komu peša vid..."
Palico je nato uperila proti svoji glavi in nežno frcnila. "Reducio," je bilo slišati glas, trenutek zatem, pa je iz palice šinil soj vijoličaste svetlobe. Lasje so se ji v trenutku vrnili v normalno stanje in morala si je priznati, da je kar olajšano zadihala. Toda na zunaj tega seveda ni pokazala.
Namesto tega je zopet dvignila pogled nato pa počepnila in v dlan stisnila cvet. Morala si je priznati, da je Narcissa veliko boljša kot je sprva mislila in očitno ji je postalo, da jo mora napasti nenadoma, ko ne bo pričakovala. Vedela je, da ni v najbolj bleščečem položaju in mrzlično je razmišljala, kako naj ga obrne sebi v prid. Spomnila se je svojega dvoboja s tisto Gryfondomko in oči so se ji zableščale, ko je našla rešitev.
Pogledala je proti Narcissi in z narejenim glasom opravičujoče dejala:"Res neumno od mene..jaz pa sem po tvojem rogoviljenju in uničevanju daril že mislila, da plešeš. Toda očitno ti ta ideja ni preveč všeč." Je rekla sunkovito zamahnila s palico, Glasno je dejala:"Incarcerous" in urok je poletel proti nasprotnici. Toda Tara ni oklevala. Njen načrt še ni bil popoln.
Takoj zatem je že usmerila palico nekaj metrov nad Narcissino glavo, kjer je visela zastava iz blaga. Saj si jo bo samo malo sposodila...je pomislila in se zahahljala ter takoj zaklicala:"Diffindo."
Curek je poletel proti tkanini in zaslišal se je parajoč zvok, nato pa je blago začelo padati navzdol. Cvet, ki ga je še vedno stiskala v dlani, je spustila na tla in se z zanimanjem zazrla v nasprotnico...
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
avatar

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Pet Okt 05 2007, 17:43

(Malo še pohitita v vajinem spopadu, kajti krožek že dolgo traja in potem bomo zmagovalcu teh dveh bojev podelili simbolne nagrade, kajti nima smisla še bolj nategovati krožek pri neaktivnosti igralcev v dvorani.
Vsaka naj še napiše dva posta in tedaj se naj vajin spopad konča, s tem pa začasno tudi ta krožek, kajti počasi se bp tedaj začel že ples.)
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://hogwarts.goodbb.net
Narcissa Black (nekdanja)

avatar

Število prispevkov : 164
Registration date : 27/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Ned Okt 07 2007, 11:45

Na njen jezikav odgovor Narcissa ni rekla nič. Z ledenim pogledom je opazovala, kako se je za las izmaknila njenemu uroku in je konec las, kjer jo je zadel, brezhibno popravila, kot da se ni nič zgodilo. Dihala je plitko in tiho, iz oči so ji skakale iskre.
"Veliko preveč govoriš," se ji je posmehljivo zarežala, ko se je končno odločila, da ji bo namenila en stavek. Pozorno jo je spremljala in hitro je opazila vesel sij v njenih očeh, ki najverjetneje ni obetal nič dobrega. Vsaka mišica Narcissinega telesa je bila v pripravljenosti.
V trenutku, ko je Tara zamahnila s palico in izrekla naslednji urok, je bila pripravljena. "Protego!" je zavpila in okoli nje se je prikazal ščit, ki jo je obvaroval pred vrvmi, ki so se vile iz nasprotiničine palice. Ni pa bila pripravljena na njen naslednji udar, in slednje jo je popolnoma zmedlo. Prekrila jo je mehka tkanina ene od zastav doma, in za trenutek ni vedela, kaj naj stori. Palico je krčevito stiskala v dlani. Zavpila je prvi urok, ki ji je padel na misel. "Locomotor zastava!" En gib s palico je bil potreben in zastava se je dvignila med Taro in Narcisso.
Ogromna tkanina ji je zastirala pogled na nasprotnico. Nevedoč, kaj bo ta naredila, je Narcissa zaklicala drugi urok. "Expulso!" je zavpila, in rdeč snop isker se je s polno hitrostjo pognal proti nasprotnici, skriti za tkanino.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Tara Shade

avatar

Število prispevkov : 226
Location : Povsod in nikjer
Registration date : 06/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Ned Okt 07 2007, 18:12

Skomignila je z rameni. Pravzaprav je res govorila veliko več, kot pa je normalno...se je opomnila in pomislila, da verjetno zato, da jo sprovucira in da hrabri sebe.
"Prav, bodo pa moja usta zapečatena, da se boš lažje skoncentrirala," ji je še vrgla v obraz nato pa res utihnila.
Opazovala jo je in dlan stisnila v pest, ko se je zavarovala pred njenim urokom. Upala je, da jo bo vsaj tista zastava zmedla a iz njenega objema se je rešila prej, kot je Tara pričakovala. Jezno je poblisnila z očmi in pomislila, če bi se jo kar lotila s pestmi.
Mogoče bi ji vsaj tako izbila zadovoljen nasmešek z obraza...je pomislila in se poskušala osredotočiti na njeno naslednjo potezo. Toda motilo jo je, ker ji je pogled zastirala zastava. Bila je prepričana, da je bilo to namerno in ni se motila.
Zaslišala je besedo za urok in sprva zmedeno pogledala. Urok ji je bil vsekakor znan in bila je prepričana, da ga pozna. Palico je še trdneje stisnila, ko se je trudila v spomin priklicati njegov učinek. In nazadnje ji je le uspelo.
Kaj jo hoče kar razstreliti na koščke? Se je vprašala in že izustila prvi urok, ki ji je prišel na pamet:" Protego." Bleščeča svetloba se je pojavila pred njo, toda ščit je bil šibak, ker ga je že ujelo blago. Reakcija je bila, da se je urok zabil v ščit ter zastavo in jo strgal na koščke, toda sila uroka je bila tako velika, da je Taro odneslo nazaj, ko je ščit popustil.
Zletela je v zrak in nato nič kaj mehko padla na tla, prekrili pa so jo kosmi blaga. Ustnice je stisnila v tanko črto in nestrpno zaklicala:"Evanesco." Zopet je svobodno zadihala, ko je zastava izginila, toda položaj je bil več kot ponižujoč. A Narcissi ni privoščila tega veselja, da bi jo dolgo gledala.
Hitro je odreagirala in iz tal jezno zaklicala palico pa uperila v nasprotnico:"Avis" Pojavil se je kakšen ducat ptic, ki so odražale Tarino jezo, in se sunkovito spravile na nasprotnico, da bi ji izkljuvale kakšen del obraza. Tara se je spravila pokonci in popravila lase, ki so ji silili na obraz, zraven pa še vedno ni umaknila pogleda od Narcisse. Takega presenečenja ji ne bo več pripravila...
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
avatar

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Ned Okt 14 2007, 14:05

Po dolgotrajnem in zelo zanimivem dvoboju je naposled Tara vendarle zmagala, saj ji je uspelo z urokom izbiti Narcissino palico in s tem je bilo tudi dvoboja konec, hkrati pa tudi dvobojevalnega krožka.

Albus, ki je opazoval dvoboj je ob koncu zaploskal, ter stopil do odra in obema tekmovalkama čestital za zelo zanimiv boj in naposled dejal "Tako, znova smo lahko uživali ob še enem zelo zanimivem dvoboju pripadnic iz istega doma in izgledalo je že, da bo izenačeno, a vendarle je Tara naposled zmagala"

Ravnatelj si je nato popravil plašč ter se z resnom a mirnim obrazom ozrl po množici v dvorani ter nadaljeval "Prišli smo do sklepnega dela krožka, do dela, kjer bomo podelili nagrade zmagovalcema, Remusu in Tari, saj si te tudi zaslužita. Oba sta svojima domovoma prislužila Gryfondomu in Spolzgadu z zmago prislužila 30 točk, poleg tega pa si vaju bodo vsi zapomnili kot odlična čarovnika in prepričan sem, da se bo o teh dveh dvobojih na šoli še dolgo govorilo."
Albus je tedaj z modrimi očmi nagajivo pogledal oba zmagovalca, ter se naposled ozrl še k poraženkama in jima dejal "Tudi vidve sta se zelo dobro borile in včasih zmanjka prav malo da zmagaš, a takšno je življenje in pri tem se ne da nič spremeniti. Tudi vama čestitam za odličen dvoboj."
V dvorano je postajalo spet bolj glasno, zato je ravnatelj dvignil roke v zrak ter z močnejšim glasom dejal "Upam da ste uživali na krožku, kakor sem užival tudi jaz, zdaj pa se krožek zaključuje in prav verjetno je, da ta ni zadnji krožek, kar jih je Bradavičarka kdaj videla.
Lahko počasi zapustite dvorano in se razidete po domovih, jutri pa nikar ne pozabite na pouk."
Albus se je nasmehnil in tedaj odkorakal po stopnicah z odra, ter se postavil k Victorii in počakal da učenci počasi zapustijo dvorano.


S tem se dvobojevalni krožek končuje. Vse prisotne učence bi prosil, da prostor počasi zapustijo in nato ga bomo zaklenili, ter odprli ostale teme v veliki dvorani.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://hogwarts.goodbb.net
Narcissa Black (nekdanja)

avatar

Število prispevkov : 164
Registration date : 27/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Ned Okt 14 2007, 14:23

Pomežiknila je. Torej je bil to konec. Zazrla se je naravnost v Tarine oči in ji pokimala. Bila je odlična nasprotnica.
Sprijaznila se je s porazom, vedela je, da se ni slabo odrezala. Ujela je nekaj ravnateljevih besed, zatopljena v svoje misli. Svojo palico je medtem dobila nazaj, nevede jo je vdano podrgnila.
Med vsesplošnim nemirom v dvorani, ko se je krožek zaključil, se je znašla zraven Tare.
"Dobra si bila," ji je nemo pokimala in se nalahno nasmehnila. Tara je vsekakor pokazala, kaj zna, in zato je pri Narcissi, kljub nekaterim preteklim dogodkom, pridobila spoštovanje.
Množica dijakov jo je potisnila naprej in izginila ji je s pogleda.
Odpravila se je proti ječam, nazaj v dom.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Albus Dumbledore
Ravnatelj
Ravnatelj
avatar

Število prispevkov : 813
Registration date : 02/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   Ned Okt 14 2007, 14:37

Ko so naposled vsi zapustili veliko dvorano, se je tudi Albus s profesorico Victorio počasi odpravil iz nje, ter je za seboj zaklenil vrata, kajti vedel je, da se bo kmalu pričenjal ples.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://hogwarts.goodbb.net
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvobojevalski krožek   

Nazaj na vrh Go down
 
Dvobojevalski krožek
Nazaj na vrh 
Stran 3 od 3Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Rojstvo zla! :: Smetišče :: Odpad-
Pojdi na: